Zoeken

Pitsikato

Ik ben op zoek!
Ik ben op zoek naar jou.
Ik ben op zoek naar waarvan jij houdt.
Ik ben op zoek naar dat gevoel.
Ik ben op zoek naar die storm die in mij woedt.
Ik ben op zoek naar jou.

Kort bij en toch zo ver verwijdert.
Kijk je in de ogen, maar jij kijkt niet naar mij.
Ik moet nu gaan, je laten staan.
Ik ben op zoek!
Ik ben op zoek naar jou in mij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-07-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Pitsikato (Actief sinds: 11-06-2022)

Informatie bij het gedicht

Geschreven 20-08-2021 om weer te geven hoe verwarrend verliefdheid kan zijn die niet wordt beantwoord.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zoeken’ van Pitsikato zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.