Betamelijkheid

Ron Dietvorst

De adem stokt me in de keel
wanneer ik maar een glimp
van jouw markante verschijning
ontwaar in jouw japonnetje bleekgeel

al weet ik dat je voor mij onbereikbaar bent
maar in mijn dromen kus ik je bevlogen
en met ongeremde hartstocht en dat mag
zolang ik de wetten van het decorum niet schend.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ron Dietvorst (Actief sinds: 18-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Betamelijkheid’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.