INLOGGEN
«»

Potje breken

Kan ik bij jouw nog een potje breken
vergeef je me al mijn dolle streken
ik wandel in mijn eigen voetstappen
moet lachen om mijn eigen flauwe grappen

vergeef me voor mijn doldriest gedrag
doe me maar jouw terecht beklag
toe geef me nog wat kansen
ik zal met je dansen en sjansen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Potje breken’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.