INLOGGEN
«»

Bootje op het meer

Rustig herfstweer
Bootje op het meer
De wereld van het stilleven
Gedachten weven

Een stelletje starend voor zich uit
De ochtendzon voelbaar op hun huid
Lichte rimpels over het wateroppervlak
Liefde voor de omgeving maakt hun gevoel zo zwak

Sferen hebben hun hart gestreeld
Ze hebben het gevoel met de natuur gedeeld
Ze voelden liefde en geborgenheid
Even verlost van alle werkvlijt

In hun bootje mochten ze wegdromen
Mochten hun gedachten stromen
Het ging ze voor de wind
Liefde die ze in hem vind

Samen hebben ze zwemmend het bootje verlaten
De oever houden ze in de gaten
Ze deelden liefde en geluk
Op elkaar maakten ze indruk

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bootje op het meer’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.