INLOGGEN
«»

Ondeugd

Kietel en kus
Daag elkaar uit
Doorweef het leven met vrolijkheid
Geef eens dat andere geluid

Beminning
Bezinning
Ondeugd is een deugd
Geneugtes geven vreugd

Donderjaag
Behaag
Lees de les
Voel samen opperbest

Ondeugd en schavuit
Haal maar vrolijk uit
Lachen en geven
Samen scoor je liefdevol beleven


Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ondeugd’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.