INLOGGEN
«»

Verliefd

( Dit schreef ik voor een

lieve vriendin)

Verliefd

Je raakt verliefd op

elkaar.

Vlinders spelen bij beide

een rol in het gevoel van

echte liefde.

Mooi is het als twee

mensen elkaar leuk

vinden en verliefd

worden.

Het zou prachtig zijn als

er iets moois uit

voortvloeit.

Twee mensen blij op de

reis van hun leven.

Vertrouwen en respect

moet van twee kanten

komen, dan heeft de

liefde pas echt een

bestaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verliefd ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.