Voor haar speelt hij viool

Roel van Ekeris

Voor haar speelt hij viool
Haar hart laten genieten
En liefdestranen gieten
Het is z’n lief en z’n idool

Wilde met haar dansen
De liefde bracht ze kansen
Gedaan is het met liefdesverdriet
Hij zorgde dat ze geniet

Ze leefde op in haar dromen
Zijn charme die in haar kwam wonen
De liefde meer dan woorden
Ieder moment dat zijn snaren bekoorden

Knielend vroeg hij haar hand te mogen kussen
Haar met liefde uit te rusten
En als zij haar ogen sluit
Straks is hij de bruidegom en zij de bruid

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Voor haar speelt hij viool’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.