INLOGGEN
«»

En jij

En jij
En men hart gaat sneller
En men hand ruikt naar de jouwe
En ik had geen afscheid van je willen nemen
En mag ik zometeen misschien jouw hand weer vasthouden
En zullen we ons elke dag mooi aankleden voor elkaar
En dat ik naar je gezicht mag kijken
En als ik aan je denk dat ik dan lach
En anderen verbleken in jou licht, verdwijnen
En ik hoop dus, dat het allemaal wel echt is.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

demoi
Actief sinds: 04-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘En jij’ van demoi zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.