INLOGGEN
«»

Kalverliefde

Jij was er zelf bij
toen ik vrij
en vrank
een sprank

liefde van je voelde
toen die stoelde
op kalverliefde
en later diefde

ik zag je op de fiets
het was niets
je was mijn alles
mijn nietes en welles

gevoel in de onderbuik
is dat nu netjes
het was maar dunnetjes
stiekem naast de vlierstruik

opeens was je zoek
het was een vloek
je ging met dat joch van op de hoek
maar ik zie je nu nog, vief en kloek

je was mijn eerste
en niet de laatste
wel mijn eerste liefde
die jij... dievegge stal, mijn hart diefde.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kalverliefde’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.