Zomersex

Ies 't Hart

Langs het strand
Liepen de paartjes hand in hand
Ik zat in de duinen op een bankje
Niet in de zon nee dank je
Ik zag een meid met een dikke reet
"Moet je een koek van me bleekscheet"
Zo hoorde ik haar stem
"Het is een koek met jam"
Het flitste door me heen
Zij en ik zijn beiden alleen

Een praatje maken deed ze niet
Ze lachte maar mooi was ze niet
Ik pakte de koek
Keek naar haar korte broek
Ze lachte en liep door
Een korte ontmoeting hoor
Ze heeft wel een mooi figuur
Dacht ik een beetje zuur
Zat ik weer alleen
Staarde naar een steen

Plots stond ik op
Zocht naar haar blonde kop
Sperde mijn ogen open
Daar zag ik haar nog lopen
"Meid ik mag je graag"
Hijgde ik later in haar kraag
"Ben je daar dan toch"
Ze draaide log
Haar lachende ogen
Maakten me opgetogen

"Ga maar met me mee
Gezellig na zo'n dag alleen aan zee
Ik heb wel eten genoeg
Jij past niet in de kroeg"
Later in haar huis
Zaten we samen achter de buis
Ïk zal je verassen
Eerst ga ik me wassen
Kom hoorde ik later"
Daar zat ze in het water

Haar lichaam in het bad
Ik wist niet hoe ik het had
"We slapen vannacht samen"
Dat wilde ik wel beamen
"Kom d'r lekker bij"
Zij ze nog altijd blij
Ik bedacht me niet
Dat doet alleen verdriet
Bij haar in het sop
Ik vond het wel top

Later kuste ik haar tieten
Liet haar lekker genieten
Ik kuste haar grove mond
Het is toch gezond
Mijn jonge heer
Ging lekker op en neer
Nooit vergeet ik die nacht
Haar lijf zo heerlijk zacht
Een vrouw als zij
Maakt me altijd weer blij

Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-01-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Liefde en seks zijn verschillende dingen. Toch gaan ze vaak samen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zomersex’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.