INLOGGEN
«»

Flikflooien

Ze zaten op de bus
buiten tsjilpte een mus
hij hield haar hand stevig vast
en zocht op de tast
zonder bedingen
naar haar wulpse welvingen
ze zag hem aan met schalkse blikken
en gaf hem een vermanend tikje op zijn fikken
"we zitten op de bus,
wacht tot thuis, dan krijg
je straks een dikke kus
en blijf je bij me in de buurt
misschien zit er dan wel meer in het vat
want het is zeker niet verzuurd."

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Flikflooien’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.