INLOGGEN
«»

Genieten

Ze was een stuk
uit één stuk
ze was volmaakt
geproportioneerd
er was werkelijk
niets verkeerd
majestueuze buste
die zelfs het meest
hongerige kind
onmiddellijk suste
vorstelijke dijen
en benen tot aan haar nek
nodigden uit om uren
aan een stuk te vrijen
zij bekeek hem en gaf een lonk
en ogenblikkelijk sloeg over die vonk
hij bezag haar geweldige curven
en greep haar bij haar welgevormde lurven
ze zoende hem innig en met
haar ogen van smeltend leigrijs
nam ze hem mee op een hemelse reis.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Genieten’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.