Magie

Altus

Laat mijn woorden het penseel zijn;
Zodat ik kan kleuren.
Het magische beeld kan vast leggen;
Het moment dat de tijd stil stond;
en ik de wereld om ons heen vergat.

Het beeld wat onze chemie weerspiegelde;
een oneindige blauwe lucht in een zacht wolkendek,
met jou gezicht afgetekend;
Tegen een bladerdek vol verwachtingloze beloftes.

Even heb ik mogen proeven van het moment.

Maakt de wetenschap van het einde, de liefde eeuwig?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Altus (Actief sinds: 11-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Magie’ van Altus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.