INLOGGEN
«»

Geheime code

Mogelijkheid, kans, geen toeval
lot of god, maar de uitkomst
van het zelflerende programma

in onze hoofden, de besluiten
lagen al in ons besloten
als toekomst, onze weg

Jij kwam de trap af
bleef staan in de hal
en keek me aan

noemde onverwacht
liefdevol mijn naam
zei jij

krijgt post van mij:
de belofte die mij bond
tijdens jouw vakantie

Ik zocht een geheime code
in de tekst op jouw kaarten
en vond alleen mijn verlangen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-05-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Bundel Het drama Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geheime code’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.