Wat Kut Zeg

Levitate

Ik ben verliefd
Wat kut zeg

Ik moet mezelf niet kwijt gaan raken
Ik heb mezelf net weer bij elkaar

Maar zou alles abrupt staken
Om plannen te maken met haar

Eerst voor mezelf bedenken waar ik ga
En mocht het allemaal zo mooi zijn, wie weet dat ik dan daar naast haar sta

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-10-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Levitate (Actief sinds: 14-10-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wat Kut Zeg’ van Levitate zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.