INLOGGEN
«»

De ontmoeting

Mag ik je wat vragen?
Wil je iets te drinken?
Misschien iets te eten?
Of heb je daarvoor geen tijd?
Ik heb jou weleens gezien
En voelde jou te herkennen
Alleen wist ik het niet zeker
Maar volgens mij kennen wij elkaar?
Het voelt als iets van lang geleden
Iets waarvan ik het was vergeten
En ik voel me breekbaar wanneer ik dit zeg
Maar ik voel me ook wel een beetje klein
Wanneer ik in je ogen kijk verdwijnt de tijd
En lijk ik me veilig te wanen
Ik adem en voel alles
Maar kan me moeizaam bewegen
Wanneer ik dichterbij je kom voel ik warmte
En een samenspel wat vanzelf lijkt te gaan
Gevangen in het moment
Doe ik dingen waarvan ik ze niet eerder durfde
Alsof ik je al eeuwen ken
Hoe kan dit toch, ken jij mij?
Herken je wat ik zeg?
Of ben ik aan het dromen en is dit niet echt?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-04-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lachaim
Actief sinds: 28-01-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De ontmoeting’ van Lachaim zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.