INLOGGEN
«»

jij bent de jongen

jij bent de jongen
waar alle meisjes naar kijken
en waar alle jongens op willen lijken
jij bent de jongen
van mijn zoete dromen
die niet naar mij toe wil komen
jij bent de jongen
die ik niet in de ogen durf te kijken
die ik met de alle andere jongens wil vergelijken
jij bent de jongen
waar ik zoveel slechts over hoor
maar waar ik toch mijn hart aan verloor

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-05-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

aby
Actief sinds: 29-05-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘jij bent de jongen’ van aby zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.