INLOGGEN
«»

hoe ik verlang

Ik word 's nachts wakker om te kijken wat je schreef
Kan dan de slaap niet meer vaten omdat je in mijn dromen zweeft.
Ik denk aan hoe je naar me keek, aan wat je tegen me zei.
Ik beeld me in hoe het zou zijn als 't leven anders was.
Ik vrij en ongebonden, jij niet zo een speler
Ik niet zo een player.
Hoe zou het zijn als er geen grensen, geen limitaties zijn
Zouden jouw handen dan doen waar mijn lichaam zo om schrijnt.
Strelen jouw lippen daar waar ik 's nachts aan denk.
Waar ik in mijn berichten stil naar wenk.
Zouden we ooit meer zijn dan nu.
Senarios passeren de revue.
Ik beeld me in, ik droom, ik zweef
Kweet niet wat me al zo ver dreef.
Het mag niet, het is verkeerd.
't moet stoppen, mag niet meer.
Maar iets stoppen dat zo zoet is, mij zo vervuld met vreugd.
Hoe kan zoiets moois iets anders zijn dan een deugd..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

loretta
Actief sinds: 07-11-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘hoe ik verlang’ van loretta zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.