INLOGGEN
«»

onbereikbare verboden liefde

Ik kan enkel aan jou
denken. Mijn hart springt op
als ik je in gedachten zie
mijn dromen bepalen nu mijn dag.
ik kijk uit naar onze volgende ontmoeting
Alleen je zien maakt me al blij
we hoeven niets te zeggen
dus zeggen we ook niets
ik zie je staan, rug tegen de muur
je sigaret bungelt aan je lip en je kijkt
zoals enkel jij kijken kan.
ik glimlach en loop door maar mijn hart mist een sprong
ik probeer niet te zweven
ik probeer niet te vergeten ademen
als ik ga, wacht ik tot de laatste
jij wacht mee.
wachtend in je auto
kijk ik veilig van op de parking
door je raam en wou dat ik
de lucht was die je omringde
en de hand waarmee je me uitzwaait
zacht mijn wang zou beroeren
ik rij naar huis
Ogen, oren, hoofd en hart gevuld van jou
op de oprit glimlach ik weemoedig en bekijk mezelf nog
een laatste maal in de achteruitkijkspiegel
alvorens mijn man en kinderen
te begroeten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

loretta
Actief sinds: 07-11-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘onbereikbare verboden liefde’ van loretta zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.