Wanneer ik aan jou denk dan vult mijn hart zich met een gevoel wat ik niet meer zo goed ken, is het zo dat ik verliefd ben? ">

INLOGGEN
«»

Ben ik verliefd?

Wanneer ik aan jou denk dan vult mijn hart zich met een gevoel wat ik niet meer zo goed ken, is het zo dat ik verliefd ben?    

Als ik je in je ogen kijk dan vergeet ik alles om mij heen en wil ik graag blijven waar ik ben, is het misschien zo dat ik verliefd ben?

Op het moment dat je mij aanraakt gaat er een gevoel van euforie door mijn hele lichaam, zó lekker, zó fijn, zou dat soms verliefdheid zijn?

Wanneer we zoenen dan smelten onze lichamen een beetje samen, zo intens en heftig dat we ons in een andere wereld wanen. Het liefst ga ik door tot ik niet meer ken, is het soms dat ik verliefd ben?

Als we met elkaar de liefde bedrijven dan zijn woorden overbodig, alleen jij en ik, onze lichamen vinden elkaar, meer is er niet nodig. Het is een gevoel wat ik niet ken, is het zo dat ik verliefd ben?

Wanneer we elkaar aankijken als we vrijen dan zie ik genot en verlangen in jouw ogen, het vult mij met liefde welke ik niet goed ken, is het soms dat ik verliefd ben?

Als wij afscheid nemen dan sterft er een klein beetje van mij, ik wil niet weg, bij jou ben ik vrij. Je geeft mij een gevoel waar ik nooit aan wen, is het zo dat ik verliefd ben?

Wanneer ik al mijn gevoelens op een rij zet, mijn ogen sluit en alleen denk aan jou, dan zie ik daar een speciale dame, mijn ideale vrouw. Het geeft me een gevoel wat ik niet goed ken maar durf nu te zeggen dat ik verliefd ben...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Simon de Leeuw
Actief sinds: 15-05-2014Informatie bij het gedicht:

Als je getrouwd bent dan denk je alles te hebben. Gezonde kinderen, leuk huis, goede baan. Totdat je iemand tegenkomt waarbij 1 blik meer zegt dan 1000 woorden...Mij is dit overkomen en heb een tijdje met mijn gevoelens geworsteld maar nu ben ik er uit... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ben ik verliefd?’ van Simon de Leeuw zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.