Verliefd geworden op jouw lach

Gedichtenlady

 Ik kijk je
 met een glimlach aan
 jij lacht terug
 maar zie jij mij wel echt staan

 De persoon zoals ik ben
 ken je die wel echt …
 ben je wel zo eerlijk
 en oprecht?

 Ik denk dat ik van je houd
 maar heel zeker weet ik het niet
 want in het verleden
 je deed me al verdriet

 Maar ik heb je vergeven
 want jouw mooie lach
 ik kon hem niet vergeten
 ik ben er verliefd op geworden
 om de vele mooie gedachten die jij mij gaf

 Nu, een tijdje later
 denk ik terug aan die mooie tijd
 ik zweefde, van verliefdheid
 maar al die mooie gedachten
 zijn gevallen, in het water …

(fictief gedicht)

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

fictief gedicht, maar het was leuk om eens iets over 'de liefde' te schrijven :)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verliefd geworden op jouw lach’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.