INLOGGEN
«»

Een gedurfde flirt

een gedurfde flirt

je bent geen ballerina
toch spitz je aardig
op de hoge hak
met een charmante pas

in sierlijk bewegen
weet jij je met mooie
mensen te omgeven
zonder elitair te zijn

juist in het verfijnde
tussen oog en hand
schep jij met ieder
een persoonlijke band

een gedurfde flirt
maakt het gezelschap
tot een vrolijk stel
spanning stijgt ten top

de handkus
in een lief gebaar
van afscheid nemen maar
ogen lichten vertrouwelijk op

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

26/04/2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een gedurfde flirt’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.