Onmogelijk

summerblondje

 Mijn hart zegt ja tegen jou
 maar mijn verstand zegt nee
 niet tegen je ouders wil ingaan
 hoe moet ik verder
 ik hou van je
 maar ik moet een keuze maken
 die jou en mijn hart zal raken
 tegen mijn ouders wil in gaan
 of aan jou zij staan
 word heen en weer getrokken tussen hen
 zij die mijn leven willen regelen
 en ik die mijn hart wil volgen
 ik kan er niet meer tegen
 ik word er onder verzwolgen
 ik hou van jou
 maar hoe moet het ooit verder gaan
 als jij naast me komt te staan
 hoe moet het met jou en mij
 als jij staat aan mijn zij
 en mijn ouders woedend zijn
 dat doet pijn
 ik wil jou
 maar ik wil hun geen pijn meer doen
 zeg t me
 wat moet ik doen
 om twee kanten gelukkig te maken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Informatie bij het gedicht

gaat over mijn ex ben weer verliefd op hem geworden maar mijn ouders willen hem niet

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onmogelijk’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.