INLOGGEN
«»

Onmogelijk verliefd

 Ik kan moeilijk terug verliefd zijn op iemand als jou.
 Iemand die me gewoon gebruikt.
 Iemand die met mijn gevoelens had gespeeld.
 Iemand waarvoor ik altijd had gehuilt.

 Ik wil je niet meer zien.
 Ik wil je gewoon vergeten.
 Alles wat je met me deed,
 Is ook moeilijk te vergeven.

 Ik kan niet verliefd worden op jou.
 Ik kan en mag niet.
 Ik wil niet meer van je houden.
 Ik hoop dat je dit begrijpt en ziet.

 Onmogelijk verliefd.
 Onmogelijk verliefd..
 Onmogelijk verliefd...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014Informatie bij het gedicht:

Titel afgenomen van een boek :) Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onmogelijk verliefd’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.