De eerste stap

staysingle

 De eerste stap, die moet ik zetten.
 Want jij bent zo verlegen.
 Maar je mag altijd met me proberen te praten.
 Niemand houd je tegen.

 Ik wil een gesprek met je voeren.
 Met je staan lachen en kletsen.
 Wij, samen alleen met 2.
 Zodat niemand het kan verpesten.

 In je ogen, kan ik dan staren.
 Ik, zo dicht bij je staan.
 Dit moment mag niet zo maar passeren.
 Zo maar voorbij gaan.

 Ik wil je proberen aan te raken.
 Jou, wil ik zien blozen.
 Zoals een jongen van een meisje krijgt;
 Een stuk of 10 rozen.

 Maar zouden we ooit eens met elkaar praten?
 Of zit ik hier gewoon te dromen?
 Zal ik wel toffe momenten met je hebben?
 Gaan ze ooit wel komen...?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Ik wil zo graag met je praten! :$

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De eerste stap’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.