15 jaar

Chris Ombelet

Nog maar 15 jaar en speels als een kind,
ontwaakt de jonge vrouw in haar,
die aantrekkelijk zijn steeds belangrijker vind.
Haar vriendjes,
tot dan niet meer dan speelkameraad,
bezorgen vreemde kriebels,
waarvan de betekenis haar nog ontgaat.
Strakke jonge lijven,
gespierd en bezweet,
het werkt op haar als was het een magneet.
Om aandacht te krijgen
gaat ze zich steeds sexyer gedragen,
maar al ouder wordend
gaat dit gedrag meer en meer vervagen.
50 jaar later,
Sarah is weer 15 jaar,
Jong, knappe kerels.....
het kriebelt nog steeds in haar.
Zelfs nu in de 2e lente van haar leven,
is haar interesse voor al het mannelijk schoon,
gewoon gebleven.
Niet meer geremd door onwetendheid wil ze op mannenjacht,
maar ze denk dat geen jonge god daar nog op wacht.
Tegen die remmingen is deze culinaire kleinigheid bedoeld,
zodat ze zich weer,
zoals die 15 jarige meid van weleer voelt.
Al duurt dat maar een kort moment,
geniet er van
en weet dat ook jij nog steeds
sexy bent.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Chris Ombelet (Actief sinds: 11-01-2014)

Informatie bij het gedicht

mooi gedicht voor een 65 jarige vrouw.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘15 jaar’ van Chris Ombelet zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.