Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Liefdesgedichten over de liefde zelf

Liefdesgedichten, en dan over de liefde zelf. Binnen deze rubriek wordt je een overzicht geboden met de mooiste gedichten en gedichtjes over de liefde, die de schoonheid en het mooie van de liefde beschrijven... Liefde is waarschijnlijk een van de onderwerpen waar het meeste gedichten over zijn gemaakt, een onderwerp waarover zoveel te dichten valt. Kijk verder ook eens bij een van de andere liefdes gedichten rubrieken.


Zonder twijfel Zonlicht in mijn leven 
Zorgzaamheid Zou je?  
Zullen we Zwarte zeilen, donderwolken 
Zwijgzaam Zwijmelen 
[ Als een warme bron ] [ Als jij mij omhelst ] 
[ Begeerte, de zoon ] [ Bezweet rol jij weg ] 
[ Dat je misschien wel ] [ De avond is zwoel ] 
[ De huwelijkskus ] [ Een heel leven lang ] 
[ Een roos belooft niets ] [ Iemand versieren ] 
[ Ik begraaf een kus ] [ Ik hoef jou niet meer ] 
[ Ik laat licht schijnen ] [ Ik lig te woelen ] 
[ Ik respecteer jou ] [ Ik schrijf jij, kijk maar ] 
[ Ik wil iets voor jou ] [ Ik wil langzaam gaan ] 
[ Ik zwerf mijn bestaan ] [ Jij kunt zo hard zijn ] 
[ Jij maalt niet om bloed ] [ Jouw geur voorspelt me ] 
[ Kom, en kleed je uit ] [ Liefde is zuiver ] 
[ Liefste, ja, ik wil ] [ Mijn man beschermt mij ] 
[ Ontroerd en getroost ] [ Samen een verhaal ] 
[ Soms blijven bloemen ] [ Soms, in het donker ] 
[ Vaak slaapt de godin ] [ Wij onderhouden ] 
[ Wij zijn als het strand ] [ Zacht kneed jij liefde ] 
[ Zeker, ik heb jou ] [ Zoveel weten we ] 
Liefdesgedichten over de liefde - soorten, informatie en uitleg

Deze liefdesgedichten (over de liefde) rubriek is één van de circa tien gedichten rubrieken op Dichters.nl die gaan over de liefde of daarmee verband houden. In deze categorie liefdesgedichten worden gedichten geplaatst die zoveel mogelijk gaan over de liefde zelf, met beschrijvingen van liefde voor een partner, vriend(in), man of vrouw. Het kunnen zowel liefdesbetuigingen voor hem zijn als voor haar, of juist gedichten over stelletjes, romantiek, gevoelens, passie en meer. Wil je juist specifieke gedichten lezen binnen dit thema, bijvoorbeeld over verliefheid, ex-liefdes, relatieproblemen, of bijvoorbeeld liefdesgedichtjes in het Engels...? Kijk dan in één van de andere (gerelateerde) rubrieken over de liefde. Totaal hebben we inmiddels duizenden (!) liefdesgedichten op deze website verzameld, die zijn geschreven door een zeer groot aantal dichters en dichteressen. Meer dus dan dat jij er vermoedelijk zult lezen;-)

Jouw liefdesggedichtjes (over de liefde zelf) gelezen door vele anderen?

Wil je je liefdesgedichtje ook op deze website geplaatst hebben, stuur hem dan vandaag nog in, via de Inzendbutton in het menu. We plaatsen jouw liefdesgedichtjes over de liefde graag, zodat je gedichten bekend worden bij een groot publiek. Waar wacht je nog op, begin nu met schrijven en stuur je gedicht, of zelfs je hele gedichtencollectie, naar ons in.