Vind je mij leuk

Robert de Kort

We zitten op grote afstand op de bank naast elkaar
Ik durf niet te beginnen ik ken immers het gevaar
Ze kijkt in mijn ogen en ik krijg een prettig gevoel
Ik voel me verliefd en denk Cupido raakt zijn doel

Zenuwachtig schuif ik steeds dichter richting haar
Nu zijn we echt samen en ook zo dicht bij elkaar
Ik voel de vlinders in mijn buik en ik krijg het heet
Een warme gloed raakt me diep en ik raak bezweet

Vind je mij leuk vraagt ze dan totaal onverwacht
De vraag overrompeld me dit had ik niet gedacht
Vind jij mij leuk vraag ik haar blij maar aangedaan
Er valt een stilte die ons beide perplex doet staan

Plotseling liggen we op de bank in elkaars armen
Er heerst een stilte wanneer we elkaar verwarmen
We kussen elkaars lippen teder en hevig tegelijk
Is dit het begin van waar ik al jaren naar uit kijk

Steeds opnieuw kijk ik in je mooie en lieve ogen
Je glimlach raakt me diep en voel me opgetogen
Uren, dagen en weken vliegen steeds snel voorbij
Voor mij ben je het einde want jij maakt me blij

Ik mis je als we een paar dagen niet samen zijn
Want samen met jouw voelt alles zo mooi en fijn
Mijn ogen stralen van geluk als ik weer bij je ben
Een nieuwe dag geboren met jouw in mijn leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Robert de Kort (Actief sinds: 06-03-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vind je mij leuk’ van Robert de Kort zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.