INLOGGEN
«»

vrouwke

Vrouwke

Men zegt je moet kiezen om elkaar niet te verliezen
Ik zeg dan zonder blozen ik heb goed gekozen
Vrouwke mijn, wat is het fijn om bij jou te zijn
Het is zo heerlijk met zen twee
Ik hou van jou in wel en wee
Ons huwelijk is niet altijd rozengeur en maneschijn
Maar ik vind het wel fijn dat mijn vrouwke, ons make,
voor kinderen en kleinkinderen ,
de zorgzame lieve moeder kan zijn
men liefste muze , men aller mijn
het is zo fijn dat ik bij jou mag zijn
LG

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

godschalk ludo
Actief sinds: 19-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘vrouwke’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.