INLOGGEN
«»

Gestold leven


Gestold leven


ik heb je nooit
ijsbloemen gegeven
als restant van
het veel te snel
gestold leven

vaak was het
de kou die
trager leven gaf
waar warmte ooit
standaard was

ook het gebrek
aan samen gaf te
weinig kansen om
elkaar eens goed
door te warmen

geef mij je hand die
ik niet meer laat gaan
dan open ik mijn hart
die warmte is basis
voor een goed bestaan


wil melker
15/11/2021
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gestold leven’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.