INLOGGEN
«»

Liefde bij maanlicht

k zal je verleien
als je met me wil vrijen
in wufte contreien
met enkel licht van de maan
laat ons barrevoets gaan

ik heb je lief in het strandzand
op een doek van tule of kant
waarin gisteren geplaatste voetstappen
zich door ons laten overlappen

we vrijen tot het ochtendlicht naakt
in standen wulps en onbewaakt
ik ben blij dat ik je ooit kende
voorbijgaand met de zomerzonnewende

straks ben je voorbij en vergeten
maar geen van de kussen die me speten
ook al was je een fantasie in mijn dromen
je mag elke avondstond weer terugkomen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Liefde bij maanlicht’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.