Regenboog vleugels

Elise

Regenboog vleugels
vliegen door een nieuw begin
ik hou mij vast aan herinneringen-
van al wat was

Gevoelens stromen
door mijn lichaam
vol warmte liefde
en licht

Regenboog vleugels
geven nieuw inzicht
en geven dromen kleur
geen grijze
maar mooie tinten
stromen door me heen



Elise©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elise (Actief sinds: 16-06-2019)

Informatie bij het gedicht

16-9-2021. Elise

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Regenboog vleugels’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.