Jij krult mijn zinnen

Elise

Jij krult je zinnen
tot een nest
het verlangen
wakkert vlam

Intensief heilig
lief
maak jij mijn
zinnen vuur

Jij maakt
me wakker
heel creatief

Jij bent
volmaakt
volmaakter
dan iedereen
die volmaakt
is



Elise©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elise (Actief sinds: 16-06-2019)

Informatie bij het gedicht

20-8-2021. Elise

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jij krult mijn zinnen’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.