INLOGGEN
«»

liefdesdans

Liefdesdans

Dansend, draaiend op mijn benen,
kloppend gevoel tot in mijn tenen.
Al dansend voel ik die vraag,
verleid me, omarm me , en doe het heel traag.
Handen bewegen , voelen zonder denken,
Ze geven de lust , ze geven verlangen ,
dat kunnen ze schenken.
Maak me nat , maak me zat, door het ritme bewegend,
wat je lichaam kan doen is een goddelijke zegen.
Het is zo dat je kan leren, dansend creƫren,
met als enige doel, het ritmische eren,
van een gelukzalig gevoel.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

godschalk ludo
Actief sinds: 19-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘liefdesdans’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.