INLOGGEN
«»

Erotisch verlangen

Is het mijn beurt
voor een flirt
zo lang al geleden
gekraak op de traptreden

ben jij dat die vederlicht
ultiem naar boven zwicht
om ons samen te voegen
in erogeen zweten en zwoegen

in plaats van wandelen
zullen wij anders handelen
vanavond speel jij de bruid
maar doe het licht niet uit

ik herinner mij een fase of twee
't was nog licht of op de schee
dat we bezigden elke zenuw
in onze lijven op enkel een peluw.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Erotisch verlangen’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.