INLOGGEN
«»

Sublieme verschijning

Op een norm van
nul tot tien schaal
ik jou zeker in als
een vette negen plus

omdat volmaakt in
onze beleving niet
bestaat moet je het
dus met minder doen

maar de binnenkant
heb ik uit louter tact
voor de zekerheid
maar niet meegeteld

want ondanks je sublieme
verschijning kun je
scherp en onbehouwen
uit de hoek komen

ere wie ere toekomt
iemand met één greintje
verstand zou zich daardoor
zeker niet laten afhouden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Sublieme verschijning’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.