Laagdrempelig

Ron Dietvorst

Heb je ook zin
in een broodje
kaas of ham of jam

of heb je liever
iets anders ik
kan je ook even

liefde geven of
als je echt wil
een natte zoen

we kunnen het
ook droog houden
tot ik je naar bed

draag heel traag
en waardig over
de drempel draag

van de slaapkamer
gelukkig is die wel
laagdrempelig.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ron Dietvorst (Actief sinds: 18-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Laagdrempelig’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.