INLOGGEN
«»

Gedesillusioneerd

Heel vroeger, werkelijk nooit was enige streling
daar Een hand op je schouder, een liefdevol
gebaar

Wat zich uiteindelijk aandiende, had bar weinig
met liefde van doen
Het was slechts een aanzet tot sex, beginnend
met een voorzichtige zoen

Zij, zwaar verwaarloosd, die blij en opgewekt
ondergaat
Pas na vele, vele jaren de ware intentie hiervan
meer dan goed verstaat.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gedesillusioneerd’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.