Zoiets vergeet je niet

Ron Dietvorst

Wil jij de liefde even aangeven?
hij ligt op jouw nachtkastje
het is al bijna half zeven
en we hebben maar even

was hem gisteren ook al vergeten
zou het de leeftijd kunnen zijn?
hij zal toch niet zijn gesleten
dat zou ons beiden hebben gespeten

ik zal hem voortaan stevig omgorden
zodat passie en vuur ons altijd omringen
ik schrijf ook niets meer op memoborden
van liefde kunnen we alleen maar beter worden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ron Dietvorst (Actief sinds: 18-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zoiets vergeet je niet’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.