Gevederde vrienden

Roel van Ekeris

Zie haar als een vogel
Haar uitstraling als bevederde schoonheid
Vliegend als een gouden streep langs de hemel
Het wereldse leven verblijdt

Zie haar in de ochtend
Ze is de zon en de maan
Als de zon rood ondergaat
Zingt zij als sopraan

Zie haar in je hart verschijnen
Waar de laatste tranen verdwijnen
Leef in haar rust
Ze jouw liefde schenkt en eeuwig kust

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gevederde vrienden’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.