INLOGGEN
«»

Is liefde blind?

Is liefde blind?

Maar hoe gaat Mister Right mij dan vinden?
Hij is blind. O, maar dan moet ik mooi klinken,
of lekker ruiken.
Dan kan ik hem op die manier imponeren.

De liefde is blind.
Maar hoe ga ik hem dan vinden?
Moet ik door zijn harde stem heenzien,
en letten op zijn mooie ogen.
Moet ik door zijn ruw gepraat heenzien
en bedenken dat hij altijd voor me klaarstaat bij een probleem?
O. Ik moet anders leren kijken.
Maar het oog wil oog wat
Hoe los ik dat nou op, Harriƫt?

-==-==-==-==-==-==-EINDE-==-==-==-==-==-==-

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vrouwke
Actief sinds: 17-09-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Is liefde blind?’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.