Liefde heb ik niet

Zywa

Bij Marja en Karin in Blixembosch West
stroomt er liefde
tussen de woorden en gedachten door

we houden elkaars handen
niet vast en sluiten onze ogen
niet, maar we proberen het

beter te begrijpen om het
beter uit te kunnen leggen
aan leerlingen en onszelf

Wat liefde ook is, ik voel haar

tussen ons, ik ben, wij zijn
compleet, open, we staan
onszelf niet in de weg

en de liefde tussen ons
is niet van ons
ze stroomt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zywa (Actief sinds: 25-04-2018)

Informatie bij het gedicht

Universele liefdesenergie (Reiki) // Bundel 'Het Grote Geheim'

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefde heb ik niet’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.