INLOGGEN
«»

Smelt Zeng Tril

Wat wij in de bosjes doen
kijk maar, als je hier voorbijkomt
we ontkennen alles wat je denkt

We ontsteken een laaiend vuur
voet voor voet, hand voor hand
wat de draaischijf aangeeft

een stap op mijn blauwe broek
een hand op het gele zand
het uitstel is spannend

als de eerste keer, nu de andere
hand op het groene gras
een been op de rode tas

tot ik omval en zijn huid
de hitsige steekvliegjes
voor mij opvangt, kijk maar

ik verdwijn in zijn vuur
ik smelt, ik zeng, ik tril
ik ben opnieuw de bruid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Bundel 'Maak vlug een foto' Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Smelt Zeng Tril’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.