liefde

Lex Veldhuizen

Het schrijven van een gedicht is zeker niet eenvoudig en licht
Maar de liefde tussen ons brein
Is bijna altijd een lied met een refrein
Een fijne sfeer met mooie gesprekken
Die wij met liefde aan elkaar verstrekken
Wij raken elkaar dan zachtjes aan
Tastbare herinneringen die niet vergaan
Onze liefdestaal is vaak symfonisch
Die lieve woorden zijn zo mooi platonisch

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lex Veldhuizen (Actief sinds: 07-06-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘liefde’ van Lex Veldhuizen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.