INLOGGEN
«»

Bloedvullend

Op straat is het stil
er gaat iemand
klaterend naar de wc

Zo klein en zacht als jij
bij me ligt, te mooi
om wakker te maken

en te vrijen met open raam
ja wij doen het, jullie ook?
Alleen nu niet, mijn lief

moet slapen, droomde hij
maar bloedvullend van mij
dan kwam ik

heel voorzichtig over hem heen
ik voel hem in me
en houd mijn adem in

o o nog even
onmerkbaar
tot ik er ben

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Bundel 'HartenLust' Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bloedvullend’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.