INLOGGEN
«»

Lust

Onbekend verlangen,
enkel gevoed door één beeld.
Bedenk ik jouw geur en warme adem op mijn huid.
Een fluistering in mijn hoofd van hoe het zal zijn.

Dwingende handen die me houden,
daar waar ik thuis hoor.
Vast, tegen je aan.

Zodat je hoort, hoe ik je allang ken.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

HH
Actief sinds: 30-03-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lust’ van HH zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.