LIEFDE-VREDE !!!

Dichterbijblij

LIEFDE-VREDE !!!

Wordt alleen bereikt
in goede gezondheid !
Lichamelijk
en geestelijk
vaak
veel kwijt !

Vandaar
die
agressie-tijd !
Alleen vanuit
goed
basis-beleid,
echte
goede tijden
weer
ingeleidt !

Door
langdurige
roofbouw,
ernstig tekort !
Voldoende
aanvullend,
eerst dan,
de wereld
vredig wordt !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Opgeschreven 21 februari 2020.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘LIEFDE-VREDE !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.