INLOGGEN
«»

Een bloemetje gegeven

Sterren die uit de hemel vallen
Een wens die wordt vervuld
In het hoofd waar gedachten invallen
Het maakt een dag verguld

Bloemen voor het raam plezieren
De liefde speelde het spel
Ieder zichtmoment zal bekoren
Voelen dat je bij elkaar zult horen

Al het geluk dat je samenbouwt
Het leven voelt er zo vertrouwd
Een klein momentje van schenken
Het zal liefde wenken


Roel van EkerisĀ©


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een bloemetje gegeven’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.