Mijn liefde bloot

Zywa

Lakens tot mijn knieen
de man die mij wil wil ik
niet wakker maken
voor mijn eigen verlangens

Dan maar in gedachten
handtastelijk van het een
het ander laten komen
en wegglijden in slaapgenot

Opstaan in een nieuw leven:
hoe ben jij naast mij beland
na al die avonden bij mijzelf
voelen hoe jij zou voelen

wie ik ben?
mijn liefde bloot
gegeven aan hartstocht
en ogen die mij zien

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zywa (Actief sinds: 25-04-2018)

Informatie bij het gedicht

Bundel 'Maak vlug een foto'

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn liefde bloot’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.