Van jezelf houden

Zywa

Lief, misschien ben jij een engel
en ik voor jou

iemand die in je gelooft
iemand die dat durft

alsof het voor altijd is
iemand die dat besluit

er met de hand een klap op geeft
in de stilte van niet weten

en juist drommels goed weten
dat liefde te groot is

en niet anders kan
dan zich vermommen

in half werk en mislukkingen
om van jezelf te houden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zywa (Actief sinds: 25-04-2018)

Informatie bij het gedicht

Bundel 'Debuteren moet je leren'

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Van jezelf houden’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.